2011. február 24., csütörtök

Zöld Próba szavakban és képekben.

Január 15-én a Cseresznye Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda munkatársai és önkéntesei a Dob utcai általános iskola diákjainak Öko- és hulladéknapot tartott.


A program címe Zöld próba, Mission Impossible, mely a TÁMOP program keretében valósult meg.

10 órától vette kezdetét a móka, az osztályok megkapták a leírást a programról. A legfontosabb az volt, hogy minden állomásnál a rendelkező időn belül meg tudják oldani a feladatokat!

Összesen nyolc programon kellett részt venniük a fiataloknak: voltak feladatok ahol az egész osztálynak részt kellett vennie, de volt olyan is, ahol csak néhány embernek kellett ott lenni, így mindenki kedvére válogathatott a szimpatikusabb feladatok közül. Pl.: EU-s térkép kirakása és quiz, csoportos dobolás újrahasznosított anyagokból készült hangszereken, reklámfilm készítése a szelektív hulladékgyűjtésről, ruhatervezés és divatbemutató újrahasznosított anyagokból.



Ez a délelőtti program feldobta a gyerekek napját, buzgón csinálták a feladatokat, s mind a 150-en aktívan részt vettek bennük. A játék zárásaként mindnyájan a tornateremben gyűltünk össze, ahol kezdetét vehette a divatbemutató, minden osztály bemutathatta ruhakölteményeit, és lezajlott az eredményhirdetés. Nagyon szorosan volt a verseny, holtverseny is kialakult.



A nyertes osztályok: Bronz:
5.E-6. AE (holtversenyben)
Ezüst: 6.K
Arany pedig a 8.K!

Köszönjük az aktív részvételt, és még egyszer gratulálunk a nyerteseknek!!

(Eszter)

a képeket a http://dobsuli.blogspot.com-ról linkeltük
további képek a díjkiosztóról itt: http://vimeo.com/19392414

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése